Ga naar de inhoud

Kerstwandeling vanuit Swalmen


De jaarlijkse Kerstwandeling in Swalmen op Tweede Kerstdag, 26 december a.s. start om 14.00 uur vanaf de kruising van Rookhuizen met de Hoesterweg; Rookhuizen is een zijweg van de weg van Swalmen naar Beesel. Vandaaruit zullen we, nadat iedereen welkom is geheten, vertrekken onder leiding van een gids voor een wandeling door het Swalmdal, Donderberg, Hansummerweerd, Maasdal en de Biesweerd.


We zullen mooie natuur zien en ook het nodige vertellen over de plannen van Rijkswaterstaat om een nieuwe uitmonding van de Swalm te gaan maken. Iedereen kan mee met de Kerstwandeling. Het wandeltempo zal niet hoog liggen. Denk wel aan heel goed schoeisel of laarzen, want door de vele regen dit jaar zijn de paden nat en modderig. De wandeling duurt tot 16.15 uur. Ruim over de helft van de route is er voor de deelnemers gratis Glühwein en warme chocomel.


Deze kerstwandeling wordt gezamenlijk georganiseerd door Milieu- en Heemkundevereniging Swalmen en Heemkundevereniging Maas- en Swalmdal. Aanvullende informatie is verkrijgbaar via secretaris@mhvs.nl of via Gerard Jonkman op 0475-503535. De informatie is tevens te vinden op www.mhvs.nl en www.maas-enswalmdal.nl

Home » MHVS Kerstwandeling 2023

MHVS Kerstwandeling 2023