Ga naar de inhoud

Een pracht-plan voor je leefomgeving, maar nog wat financiële steun nodig? Actief in de wijk, dorp, stad of straat? Maak dan kans op tienduizenden euro’s voor je project!

 

Tienduizenden euro’s voor je buurtproject bij Onze Buurt

 

“Door alle aandacht rondom de Onze Buurt-prijs
kregen we ook van anderen hulp”

DB4ALL Roermond – prijswinnaar 2021

“Dit flinke bedrag is mooi, de waardering is nog veel belangrijker”
Blericks Zomer Doeboek – prijswinnaar 2020

 

Onze Buurt is een initiatief van de woningbouwcorporaties Limburg en wordt gesteund door Oranje Fonds en Provincie Limburg. Onze Buurt bestaat 10 jaar en dat vieren we met een extra grote prijzenpot van € 100.000. De cheques die we uitreiken stimuleren dat mensen en organisaties zelf aan de slag gaan om hun omgeving fraaier, gezelliger en “warmer” te maken.

De details over deelname staan op de site: www.onzebuurt.eu.
Inschrijven voor Onze Buurt 2022 kan t/m 20 juli.

Of je nu een gloednieuw plan hebt of steun zoekt voor de volgende fase van een bestaand project, inschrijven is altijd zinvol.
Vorig jaar deelde de jury behalve cheques ook het  “Onze Buurt ZETJE” uit. Het Zetje helpt organisaties om een projectplan te schrijven, vrijwilligers te motiveren, een administratie op te zetten, vergunningen te regelen of iets anders praktisch.

Als je vorige jaren niet bij de finalisten zat, kun je het gerust nog eens proberen. Misschien moeten we even overleggen hoe je inschrijving sterker wordt. Mail maar.

Let op de deadline,
op 20 juli rond middernacht gaat de virtuele postbus dicht!

Voor vragen, verzoeken, hulp, tips en opmerkingen ben ik bereikbaar via info@onzebuurt.eu of karin.hillebrand@mediamanage.nl.

Vriendelijke groet,
Karin Hillebrand – projectleider Onze Buurt

Home » Tienduizenden euro’s voor je buurtproject bij Onze Buurt

Tienduizenden euro’s voor je buurtproject bij Onze Buurt