Ga naar de inhoud

Voor het aanbieden van een plaquette en het inmiddels bekende defilé van 10 juli j.l. had het bestuur al besloten om voor de oud uitbaters van ons clublokaal een blijvende herinnering aan te bieden. Na 47 jaar klaar gestaan te hebben voor de Swalmer gemeenschap en de spelers van DES in het bijzonder hadden ze dit zeer verdiend.

Op 2 oktober was het dan zover, Thijs en Wilma werden ontvangen op de Bosberg en met een kop koffie en een stuk vlaai werden er nog herinneringen opgehaald. Tevens werd door het bestuur een fotolijst met daarin een shirt met het logo van ons clublokaal aangeboden. Gezien de grootte van de lijst hebben beide besloten om deze aan DES te schenken. De lijst krijgt ongetwijfeld een mooie plek in onze gebouw.

Even voor de aanvang van de eerste thuiswedstrijd werden beide verzocht om mee te lopen naar de tribune. Scheidsrechter, trainers en spelers waren allemaal geinformeerd. Na een korte toespraak van de voorzitter Frans Backus werden beide verzocht om aan een touw te trekken en zou kwam er een mooi bord tevoorschijn met als opschrift Thijs en Wilma tribune.
Zo maken ze voor toekomst deel uit van de historie van DES Swalmen.

   

Home » Onthulling “Thijs & Wilma tribune”

Onthulling “Thijs & Wilma tribune”