Ga naar de inhoud

Kinderopvang De Groene Zwaluw in Boukoul

 

Kinderopvang De Groene Zwaluw is gestart in september 2022 en biedt kleinschalige, groene kinderopvang aan voor kinderen uit Boukoul en omstreken.

 

De Groene Zwaluw heeft een peuteropvang (oftewel peuterspeelzaal) en is 40 weken in het jaar geopend van maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 12.30 uur. De peuteropvang is voor alle kinderen uit de omgeving, in de leeftijd van twee tot vier jaar. Samen met leeftijdsgenootjes kunnen de kinderen spelenderwijs ontdekken en leren ze functioneren in een groep, waardoor ze voorbereid worden op de basisschool.

 

Daarnaast kunt u bij De Groene Zwaluw terecht voor buitenschoolse opvang voor de kinderen van basisschool St. Theresia. Van maandag tot en met donderdag wordt voorschoolse en naschoolse opvang aangeboden. Tijdens schoolvakanties is de buitenschoolse opvang de hele dag geopend. Ook voor kinderen van andere basisscholen is het mogelijk om gebruik te maken van de vakantieopvang.

 

De Groene Zwaluw is gevestigd in het bijgebouw van basisschool St. Theresia in Boukoul. Zoals de naam al zegt, wordt er groene kinderopvang aangeboden. Dat wil zeggen dat de kinderen veel buiten te vinden zijn. De groene tuin, maar ook de bosrijke omgeving van Boukoul bieden tal van mogelijkheden om de natuur te ontdekken. De Groene Zwaluw heeft een eigen lokaal en is zo ingericht dat er voor alle leeftijden een gevarieerd spelaanbod is. Vrij spel en georganiseerde activiteiten wisselen elkaar af. De kleinschalige opzet en de betrokken, vaste pedagogisch medewerkers bieden een veilige basis met aandacht voor het individu. De Groene zwaluw is een plek waar kinderen echt kunnen ontspannen en naar hartenlust kunnen spelen!

 

Kijk voor meer informatie op onze website: www.degroenezwaluw.nl.

 

 

Home » Kinderopvang “De Groene Zwaluw”

Kinderopvang “De Groene Zwaluw”