Ga naar de inhoud

DES Swalmen op zoek naar senioren voor vrijdagmiddag

Voordat er wedstrijden gespeeld kunnen worden op de Bosberg door de teams van DES Swalmen wordt op vrijdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 het sportcomplex gereed gemaakt door een paar enthousiaste vrijwilligers. Al verschillende jaren wordt dit gedaan door 3 leden van de accommodatiecommissie.
Helaas is het zo dat er iemand langdurig niet meer inzetbaar is om de velden te belijnen en de omgeving van het gebouw in orde te maken en kleine klussen te verrichten.

Heb je tijd op vrijdagmiddag om samen met onze vrijwilligers de armen uit de mouwen te steken en het mooiste voetbalcomplex van Limburg in goede staat te houden? Neem dan contact op Huub Cluitmans 06-21986071 of stuur hem een mail accommodatie@desswalmen.nl voor een afspraak. Misschien ben je wel lid geweest in het verleden en zou je nog iets willen doen voor je oude club.
Je kunt natuurlijk ook op vrijdagmiddag naar de Bosberg komen om eens te kijken en eventuele vragen te stellen.
Uiteraard wordt er ook een kop koffie gedronken. Dus senioren kom het team versterken, de koffie, gezelligheid en frisse lucht zijn kosteloos en jullie hebben beweging en dat is weer goed voor de gezondheid.

Na de winterstop begint in  januari 2023 de 2e helft van het seizoen, het zou fijn zijn als het accommodatieteam dan is uitgebreid. Vele handen maken licht werk.

Zou je nog willen voetballen, dat kan ook! Het walking football team speelt op vrijdagmorgen van 0930-11.00 uur op de Bosberg kom gerust een keer kijken.

Home » DES Swalmen op zoek naar senioren voor vrijdagmiddag

DES Swalmen op zoek naar senioren voor vrijdagmiddag