Ga naar de inhoud

De laatste jaren heeft het bestuur van de Stichting Gemeenschapshuis Swalmen stevig geïnvesteerd om de diverse ruimten in het gemeenschapshuis nóg veelzijdiger te kunnen gebruiken.
Omdat de gymzaal met de platte zaal vaker als uitvoeringszaal worden gebruikt is in deze ruimten sfeerverlichting (LED) aangebracht en is een nieuwe geluidsinstallatie geïnstalleerd. Bij gebruik van onze microfoon(s) kunnen deze aangesloten worden op de boxen in de platte zaal, in de gymzaal of in beide ruimten gelijktijdig. Voor een betere akoestiek tijdens concerten en uitvoeringen zijn concertkamers beschikbaar. Voor een mooiere aankleding van de gymzaal als concerthal kan gebruikt gemaakt worden van mooie brandwerende gordijnen.
In het kader van duurzaamheid is 2 jaar geleden overgegaan tot aanschaf van zonnepanelen. Op het milieu-informatie-systeem (in de hal van de Robijn) kan heel veel informatie afgelezen worden.

Op onze site www.gemeenschapshuisswalmen.nl krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Ook vind je daar alle relevante informatie met tarieven, bezettingsschema, zaalindelingen, e.d.
Het bestuur hoopt dat iedereen die een ruimte zoekt voor een te organiseren activiteit de weg naar de Robijn vindt.

Home » BMV De Robijn

BMV De Robijn